top of page

ERVARINGEN

Door Sylvia en Bernard op 27 augustus 2016 ★★★★★

Als je eenmaal Back in the Groove hebt gehoord, hoef je niet verder te zoeken. Wat een enthousiasme, wat een geluid, wat een spontane mensen! Al bij hun bandpresentatie wisten we dat we niet verder hoefden uit te kijken naar een band die we zochten voor ons huwelijksfeest. Het contact vooraf was al heel relaxed, we mochten onze voorkeur aangeven voor de te spelen songs en zelfs een favoriet nummer werd voor ons ingestudeerd. En op 5 september zijn we haast niet van de dansvloer af geweest. Iedereen heeft ontzettend genoten en de dansvloer was tot het laatste moment vol. Ze spelen helemaal in op het publiek en de zangeressen zingen niet alleen, maar dansen gewoon met ons mee. En de andere bandleden zijn net zo enthousiast, de vonken vlogen ervan af. We hebben niet voor niets zo veel positieve reacties gehad van onze genodigden. Jullie hebben ons trouwfeest tot een topfeest gemaakt en we willen jullie daar nog heel erg voor bedanken!

 

​Door Marloes Stegink op 10 augustus 2016 ★★★★★

Wow, wat een superband! De hele avond is er fantastisch gespeeld en gezongen.
Alle gasten en wij natuurlijk hebben een swingende avond gehad!

Wat een band! echt een podium vol, dat oogt heel professioneel en dat zijn ze ook, hele goede muziek, en héél belangrijk, inspelend op publiek, ze hadden de dansvloer zo vol, echt geweldig genoten en ze waren door hun toegankelijkheid en het in de zaal gaan spelen, echt onderdeel van het feest. Onze gasten waren allemaal super enthousiast over de band, hun muziek en de sfeer die ze brachten, TOP, een feest om lang op terug te kijken.

 

D​oor Ron en Joke Ravenschot op 27 mei 2016 ★★★★★

Het was een top feest! Met dank aan Back in the Groove, Kade 10 en onze vrienden en famillie.- Wat was het gezellig!! Top feest!!! XXX. Back in the Groove is een geweldige band. Een lust om naar te kijken, en om mee te feesten. TOP!!! Er zijn veel visitekaartjes gevraagd van de band​

 

Door Ruud Graumans op 20 mei 2016 ★★★★★

Top alleen maar positieve geluiden gehoord van onze gasten wij zelf vonden het ook geweldig. We hebben een prima feest gehad en heeft zeker te maken met jullie inzet. Van begin tot einde stond de dansvloer vol.
Nogmaals bedankt Back in the Groove!

Door Mark & Leonie Schouten-Pluister op 19 mei 2016 ★★★★★

Iedereen wil weten waar we jullie opgedoken hebben!!!!! Jullie hebben van onze bruiloft een knalfeest gemaakt. Iedereen liep de dansvloer op. Drie weken na dato werd er nog nagesproken over die fantastische band! Wij zouden het graag nog eens over doen als we 12,5 jaar getrouwd zijn. Dus zet hem op! Van ons verdienen jullie 10 sterren! Boeken dus!

 

​Door jacqueline zuijdam-pels op 12 mei 2016 ★★★★★

Vanaf het eerste nummer stonden onze gasten op de dansvloer!!! Zangeres Linda heeft een aktieve opstelling naar het publiek en de saxofonist loopt er al tetterend doorheen….GEWELDIG!!! Wij kijken terug op een super geslaagde bruiloft en nogmaals: Back in the Groove is helemaal TOP. Bedankt!!!!

 

​Door Irene & Robbert op 15 april 2016 ★★★★★

Wat hebben wij genoten van Back in the Groove!!
Waarom??:
– de 3 blazers zijn een super toevoeging
– goede zang van de dames, maar ook zeker van de heren
– interactie met het publiek
– spelen nummers van het heden naast de toppers uit het verleden.
Kortom, wij zijn razend enthousiast over het optreden op onze bruiloft en ontzettend blij met onze keuze! Thanks!

 

Door Ruben Colijn op 10 december 2015 ★★★★★

Is echt een top band. Goede muzikanten en zetten een echte een top sfeer neer (ik ben zelf ook muzikant, dus kan het wel een beetje beoordelen). We kunnen echt Back in the Groove iedereen aanraden! Back to the groove, bedankt voor jullie top optreden !

 

Door Ron en Joke plus 7 vrienden op 2 november 2015 ★★★★★

Voor de 2e maal Back in the Groove op ons feest. Iedereen blijft er over praten wat een geweldig feest het is geweest. De bandleden stralen zoveel energie uit en dat slaat over op de gasten, die daardoor de hele avond op de dansvloer blijven.

 

Door Danielle van den Ende op 21 maart 2015 ★★★★★

We zijn het er unaniem over eens dat Back in the Groove de vaste Seatrade 'huisband' mag worden. Zang, muziek en repertoire zijn echt fantastisch en de band weet een geweldige sfeer te scheppen. Wat een kwaliteit en enthousiasme. Wat ons betreft volgend jaar is Back in the Groove er volgend jaar weer bij!

Onlangs ondergedompeld geweest in de Back in the Groove Disco & dance  Experience? Laat het ons weten hoe u het ervaren heeft en wij plaatsen uw reactie een op een op onze site.

Bericht ontvangen!

bottom of page